top of page
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Τρυφερά βραστά παντζάρια, κομμένα σε λεπτές φέτες, γλασσαρισμένα με πλούσιο dressing βαλσάμικου, τραγανά καρύδια και φέτα "Ο Πολύφημος".
ΥΛΙΚΑ
Για το dressing
50g βαλσάμικο ξύδι
100g ελαιόλαδο
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. μέλι
Για τη σαλάτα
150g παντζάρι
100g φέτα “Ο Πολύφημος”
50g καρύδια
Dressing
Αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βήμα 1
Βράζουμε τα παντζάρια και αφήνουμε να κρυώσουν.
Βήμα 2
Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά για το dressing και ανακατεύουμε καλά.
Βήμα 3
Κόβουμε τα παντζάρια σε φέτες και τα βάζουμε σε μπολ όπου προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το dressing ώστε να φαίνονται γλασαρισμένα.
Βήμα 4
Προσθέτουμε και το καρύδι χοντροκομμένο.
Βήμα 5
Σερβίρουμε σε πιάτο με τη σπασμένη φέτα από πάνω.
bottom of page