top of page
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Απολαυστικά μπαστουνάκια φέτας "Ο Πολύφημος" τυλιγμένα με τραγανό φύλο κρούστα, πασπαλισμένα με μοσχοκάρυδο και δυόσμο.
ΥΛΙΚΑ
300g φέτα "Ο Πολύφημος"
1 πακέτο φύλλο κρούστας
φρέσκος δυόσμος
μοσχοκάρυδο τριμμένο
ελαιόλαδο για τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βήμα 1:
Κόβουμε τη φέτα σε μπαστουνάκια.
Βήμα 2:
Βάζουμε κάθε μπαστουνάκι πάνω σε φύλλο κρούστας και πασπαλίζουμε με λίγο τριμμένο μοσχοκάρυδο και ψιλοκομμένο δυόσμο.
Βήμα 3:
Τυλίγουμε τη φέτα στο φύλλο κρούστας και κολλάμε στις άκρες
με λίγο ελαιόλαδο.
Βήμα 4:
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και οι φλογέρες μας είναι έτοιμες.
bottom of page