top of page

ΤΥΛΙΧΤΗ ΦΕΤΑ ΣΕ ΚΑΝΤΑΪΦΙ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΣΦΕΝΔΑΜΟΥ

Προετοιμασία

5 λεπτά

Μαγειρική

20 λεπτά

Μερίδες

1 μερίδα

Κατηγορία

Πίτες

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αέρινο, τραγανό κανταΐφι με γέμιση φέτας "O Πολύφημος" περιχυμένο με σιρόπι σφενδάμου. Ιδανικό για ορεκτικό!

ΥΛΙΚΑ
  • 100g φέτα “O Πολύφημος”


  • 1 φύλλο κανταΐφι


  • Σιρόπι σφενδάμου


  • Βούτυρο λιωμένο για άλειμμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βήμα 1


Παίρνουμε ένα κομμάτι φέτα των 100g.



Βήμα 2


Ανοίγουμε το φύλλο κανταΐφι ώστε να καλύψουμε όλη την επιφάνεια της φέτας. Χρησιμοποιούμε νερό ώστε να κολλήσει το φύλλο στην ένωση.



Βήμα 3


Βάζουμε σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα, το αλείφουμε με βούτυρο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C ώσπου να ροδίσει.



Βήμα 4


Σερβίρουμε με σιρόπι σφενδάμου.

bottom of page