top of page
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Αέρινο, τραγανό κανταΐφι με γέμιση φέτας "O Πολύφημος" περιχυμένο με σιρόπι σφενδάμου. Ιδανικό για ορεκτικό!
ΥΛΙΚΑ
100g φέτα “O Πολύφημος”
1 φύλλο κανταΐφι
Σιρόπι σφενδάμου
Βούτυρο λιωμένο για άλειμμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βήμα 1
Παίρνουμε ένα κομμάτι φέτα των 100g.
Βήμα 2
Ανοίγουμε το φύλλο κανταΐφι ώστε να καλύψουμε όλη την επιφάνεια της φέτας. Χρησιμοποιούμε νερό ώστε να κολλήσει το φύλλο στην ένωση.
Βήμα 3
Βάζουμε σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα, το αλείφουμε με βούτυρο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C ώσπου να ροδίσει.
Βήμα 4
Σερβίρουμε με σιρόπι σφενδάμου.
bottom of page