Ξεροσφέλι συνταγή

Ξεροσφέλι συνταγή


Μία απλή συνταγή με Ξεροσφέλι:

Καγιανάς με παστό χοιρινό και τυρί Ξεροσφέλι

https://polyfimos.gr/wp-content/uploads/2014/07/kserosfelirecipe.jpg

-3 ντομάτες μέτριες περασμένες από τον τρίφτη
-2 αβγά
-200 γρ. χοιρινό παστό σε κομμάτια
-80 γρ. σφέλα Μεσσηνίας σε κύβους
-2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
-πιπέρι φρεσκοτριμμένο
-1 κλωναράκι ρίγανη φρέσκια

 

Ρίχνουμε τις τριμμένες ντομάτες σε βαθύ τηγάνι και τις αφήνουμε να βράσουν για λίγο. Προσθέτουμε το παστό χοιρινό, λίγο ελαιόλαδο και πιπέρι. Αφήνουμε να σιγομαγειρευτεί η σάλτσα μέχρι να δέσει και ρίχνουμε τη σφέλα. Μόλις πάρει μία βράση, προσθέτουμε τα αβγά χτυπημένα, ανακατεύουμε απαλά και προσθέτουμε τη ρίγανη. Μαγειρεύουμε για 10 λεπτά περίπου, να δέσει το μείγμα, κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε με έξτρα πιπέρι.

 

 

 


Filed Under: Uncategorized

Συυγνώμη,δεν υπάρχει η δυνατότητα σχολίων

Βρείτε μας στον χάρτη (κάντε κλικ στην εικόνα)

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε

ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ Ο "ΠΟΛΥΦΗΜΟΣ"

Δ/νση: Επαρχ. Οδός Ναού Επικούριου Απόλλωνα

Εύα Μεσσηνίας

Τηλέφωνα: 2722041990 & 2722041435

Developed by webicon   

Google+