Παράγουμε το λαδοτύρι με τον παλιό παρδοσιακό τρόπο.

Το κύριο χαρακτηριστικό του  είναι ότι διατηρείται σε ελαιόλαδο. Για το λόγο αυτό ονομάζεται "λαδοτύρι". Έχει δριμεία, αλμυρή γεύση και ευχάριστο άρωμα, και καταναλώνεται ως επιτραπέζιο. 

 Κατατάσσεται στην κατηγορία των σκληρών τυριών με επιδερμίδα σκληρή και ξηρή. 

Το Λαδοτύρι έχει υφή σκληρή με μικρές οπές και χρώμα λευκό έως λευκοκίτρινο και εμφανίζεται στην αγορά με κυλινδρικό σχήμα.



There are no images to display.

Google+